Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Jagtmesse i Odense Congress Center 13. – 15. april 2012 : Jagtmesser i Danmark
3

Jagtmesse i Odense Congress Center 13. – 15. april 2012Danmarks Naturfredningsforening med på Jagt & Outdoor 2012

Når landets største fagmesse med fokus på natur og fritid, Jagt & Outdoor 2012, til næste år åbner fredag den 13. april bliver det med Danmarks Naturfredningsforening som ny samarbejdspartner. Sammen med de øvrige partnere omkring messen er foreningen med til at gøre arrangementet i Odense Congress Center til stedet, hvor fritidsfolket mødes og henter gode ideer.

Vi lægger vægt på, at det er en fagmesse og landsudstilling – et arrangement, hvor du som besøgende kan få den faglige rådgivning, du efterlyser, hvad enten det drejer sig om den rigtige rygsæk, letvægtstelt, beklædning, en stang til fluefiskeri, jagtudstyr eller et nyt jagtvåben. Det er også her, man kan få en snak om de regler og den etik, der er forbundet med det at bevæge sig i naturen, vel og mærke på det seriøse plan som de professionelle forbrugere foretrækker at blive mødt af, siger messechef Krista Kristensen.

– Tidligere hed den populære udstilling Jagt & Fiskeri, men vi ønsker at skærpe messens faglige profil og med navneskiftet er der taget afsæt i tidens trend – hvor fokus på naturen er vigtig for både jægere og fiskere – samt at ”outdoor” er et begreb, der er blevet et fænomen.

Ved at lægge vægt på, at der er tale om en fagmesse og landsudstilling sikrer arrangørerne sig, at udstillerne ved, at det er det seriøse, informative og idé skabende, der er i højsædet. Det er det, der er med til at skabe fundamentet for udvikling på et marked i fremgang.

Det er 15. gang Odense Congress Center danner rammen om messen. Foreløbig har arrangørerne reserveret Hal A og C samt den store Arena til udstillingen, men det kan blive nødvendigt også at inddrage Hal B. Det sker, hvis standsalget lever op til branchens øjeblikkelige forhåndsinteresse. Dermed vil samtlige indendørs kvadratmeter i det fynske udstillingscenter være beslaglagt.

– Udover Danmarks Naturfredningsforening, der repræsenteres af Odense afdelingen, er de centrale samarbejdspartnere Danmarks Jægerforbund, Nordisk Safari Klub, Dansk Bøssemager- og Våbenhandlerforening, Dansk Knivforening, DM i Fluebinding samt Federation of Fly Fishers Denmark med til at sikre det faglige niveau for Jagt & Outdoor 2012.

– Udover faglig viden vil vi gennem publikumsrettede arrangementer være med til at stimulere interessen for et aktivt friluftsliv, og vi glæder os til at byde alle naturelskere velkommen i Odense til april næste år, fastslår Krista Kristensen.

Messens åbningstider:

13. april, kl. 14.00-19.00
14. april, kl. 09.00-17.00
15. april, kl. 09.00-17.00

Priser:

Entre: Kr. 100,00 pr. pers. (børn, kun i følge med voksne, under 12 gratis)
Grupperabat (25 pers.): Kr. 75,00 pr. pers.
Billetter købes ved indgangen – ved Stadium Arena Fyn.

Arrangør/Kontakt:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
DK-5220 Odense SØ
Telefon: 70 22 18 87 – fax: 65 56 02 99
E-mail: messe@occ.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (7 votes cast)
Jagtmesse i Odense Congress Center 13. – 15. april 2012, 8.1 out of 10 based on 7 ratings
Hjælp os og jagtmesserne her på siden ved at Syntes godt om og give +1. Du kan desuden skrive en kommentar eller hente vores RSS feed du kan gemme i din feed reader.

About the Author

Kommentarer (3)

Trackback URL | Kommentar RSS Feed

 1. SIE-Hunting er på årets Jagt & Outdoor messe 2012 – du finder os på stand 3749.
  Følg med på vores blog om nye tilbud. I dag er der stærkt nedsatte produkter:
  http://sie-hunting.dk/forst-til-molle-super-tilbud-d-14-april/

 2. Thomas Thoft Marcussen siger:

  Bliver messen afholdt igen i 2013?

 3. Jagtmesse siger:

  Hej Thomas,

  Messen i Odense afholdes hvert andet år, så du må desværre vente til 2014.

Skriv en kommentar