Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-content/themes/wp-mediamag-prem/banner468.php on line 1
0

Jagt, Vildt og Våben messe i Hillerød i 2015billede3

Sjællands største jagtmesse slår i april 2015 igen dørene op for en fantastisk weekend i jagtens tegn med alt, hvad jægerhjertet kan begære.

JAGT, Vildt & Våben Messen finder sted den 10., 11. og 12. april 2015. Det er tredje gang, at messen afholdes, og i lighed med de tidligere år foregår det i FrederiksborgCentret i Hillerød.

Udstillere fra bl.a. eksklusive jagtvåben, mad, jagtrejser, konservatorer, beklædning og fodtøj, gadgets, optik og udstyr, hundeklubber, foder til jagthunde og meget, meget mere .

Messen vil foruden stande også byde på masser af spændende aktiviteter for de mange jagtinteresserede besøgende. Der vil være en stor udendørs lerduebane, hvor det bl.a. vil være muligt at teste flere af de udstillede jagtgeværer. Alle dagene byder på jagthundeopvisning, og som noget helt nyt vil DM for knivmagere blive afholdt på messen.

Jeg glæder mig til, at FrederiksborgCentret til april for tredje gang kan slå dørene op for Sjællands største jagtmesse. Over 100 udstillere og mere end 7.000 besøgende til JAGT, Vildt & Våben-messen i 2013 taler deres eget tydelige sprog om, at der både fra jagtbranchen og fra jægerne er massiv opbakning til en professionel og seriøs jagtmesse i det nordsjællandske” siger Adm. direktør Carsten Larsen fra FrederiksborgCentret.

Chefredaktør Ole Høy Hansen, magasinet JAGT, Vildt & Våben:
JAGT, Vildt og Våben Messen har etableret sig som Sjællands største og mest succesfulde jagtmesse, hvor alle, der er noget i den danske jagtverden, samt alle med interesse for jagt, mødes til en weekend i jagtens tegn. Om man er ny eller erfaren jæger, jagthundeejer, eller verdensmanden der drømmer sig til mere eksotiske horisonter, så er der med garanti både inspiration og oplevelser at hente på JAGT, Vildt & Våben Messen 2015. Der er noget for enhver og der er meget af det. Jagtfeberen rammer Hillerød i april 2015, og vi glæder os til endnu engang at byde de mange danske jægere indenfor til en oplevelse udover det sædvanlige.

Se mere på deres hjemmeside eller på Facebook.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Jagt, Vildt og Våben messe i Hillerød i 2015, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
Hjælp os og jagtmesserne her på siden ved at Syntes godt om og give +1. Du kan desuden skrive en kommentar eller hente vores RSS feed du kan gemme i din feed reader.

About the Author

Kommentarer (0)

Trackback URL | Kommentar RSS Feed

Skriv en kommentar

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-content/themes/wp-mediamag-prem/sidebar.php on line 105