Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
IWA Jagtmesse i Tyskland : Jagtmesser i Danmark
0

IWA Jagtmesse i TysklandIWA Jagtmesse i Tyskland 2012

Tanken var oprindelig kun at gøre opmærksom på danske jagt- og fiskerimesser, men IWA messen i Tyskland, skal lige nævnes.

Den årlige jagtmesse i Nürnberg forløber fra 9. – 12. marts 2012. Jagtmessen er blandt verdens største med 1.166 udstillere og over 35.000 besøgende i 2010 fra 102 forskellige lande.

Det skulle være en spændende jagtmesse, hvor alle de nye og kommende gadget indenfor jagtudstyr præsenteres på ca.  63.000 m2 i syv forskellige hale i Messezentrum kongrescenter.

Læs mere om IWA messen her.

Jagtmessen blev omtalt i jagtbladet Jagt, Vildt og Våben sidste år, som en stor oplevelse og inspirationen til, hvad der vil ske indenfor udviklingen af jagtudstyr de kommende år.

Jeg har desværre ikke selv deltaget i messen, men har bestemt planer om at opleve en så stor jagtbasar. Jeg er nysgerrig efter at høre, om nogen af jer andre deltaget i jagtmessen?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
IWA Jagtmesse i Tyskland, 9.0 out of 10 based on 3 ratings
Hjælp os og jagtmesserne her på siden ved at Syntes godt om og give +1. Du kan desuden skrive en kommentar eller hente vores RSS feed du kan gemme i din feed reader.

About the Author

Kommentarer (0)

Trackback URL | Kommentar RSS Feed

Skriv en kommentar