Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/jagtmesse.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Game Fair Frijsenborg Slot 16. og 17. juni 2012 : Jagtmesser i Danmark
1

Game Fair Frijsenborg Slot 16. og 17. juni 2012Unik outdoor-oplevelse for hele familien i weekenden den 16.-17. juni slår JSL EXPO portene op for Danmarks største Game Fair i de smukke omgivelser på Frijsenborg Slot ved Hammel i Østjylland. På det store udstillingsområde vil enhver naturelsker og madentusiast blive præsenteret for et væld af aktiviteter, konkurrencer og produkter.

Frijsenborg Slot

Glæden ved naturoplevelser er helt central på Game Fair 2012. Du vil som besøgende finde udstillere inden for jagt, vildt og våben, hvor der sættes fokus på de nyeste tendenser og produkter. På Game fair 2012 vil der blive afholdt konkurrencer i lerdueskydning og bueskydning med gode præmier. Da hunde er i centrum for en jæger, vil vi præsentere opvisninger i jagthundens enestående samarbejdsevner mellem hund og jæger.

Hvad enten man er en entusiastisk hundeejer, som træner i timevis med sin hund, træner den til jagt, eller man har en ganske almindelig familiehund som trofast følgesvend, giver Game Fair 2012 en masse inspiration til mange fornøjelige oplevelser sammen med de kære, firbenede venner. I løbet af weekenden vil der være hundeopvisning med konkurrencer på udstillingsområdets agilitybane.

Omkring slotssøen vil der være etableret et lyst- og sportsfiskeriressort for ildsjæle i alle aldre. Der vil blive sat karper ud i søen og afviklet konkurrencer, og du vil som begynder få mulighed for at stifte bekendtskab med fluefiskeri. Uanset hvilken indgangsvinkel man måtte have til lystfiskeriet, er begrebet livskvalitet nok det nærmeste, man kommer en fællesnævner for den glæde, som flere hundredetusinde danskere årligt oplever ved de danske vande. Omdrejningspunktet ved slotssøen er at formidle den inspiration og praktisk
viden, som forøger fangstchancerne – men også at viderebringe den entusiasme og fiskeglæde, der er drivkraften bag lystfiskeri som hobby.

Mad bliver et vigtigt område på Game Fair 2012 og vil være centreret omkring tehuset i slotsparken. Her ønsker vi at sætte fokus på alle de gode kvalitetsfødevarer, vi producerer i Danmark, og ikke mindst på de kompetencer vi har til at tilberede dansk mad og dermed videreføre de danske madtraditioner. Der vil blive mulighed for at møde en stor skare af producenter, for hvem håndværket og råvarerne er det allervigtigste i fremstillingen af kvalitetsmad. Du vil få mulighed for at smage dig igennem en jungle af fantastiske
madvarer og få dig en god snak med producenterne og stjernekokkene om de valg, du som forbruger står over for i dag.

Når JSL EXPO har ambitioner om at skabe Danmarks største Game Fair på Frijsenborg, er det ikke uden grund. Bag JSL EXPO’s Game Fair 2012 står de førende magasiner i Danmark inden for de 4 hovedområder: Jagt, hund, mad og fiskeri. Det er magasinerne: JAGT, Vildt & Våben, Vi med Hund, MAD&venner og Fisk &Fri samt BigGame Magazine, som står bag JSL EXPO’s Game Fair 2012 på Frijsenborg. Direktør for JSL EXPO, Henrik Thorsager, siger: ”Med de toneangivende magasiner i ryggen er vi kommet godt fra start. Vi sikrer en massiv udbredelse af kendskabet til Game Fair 2012 både til udstillere og besøgende samt et højt fagligt niveau. Det samarbejde skaber den bedst tænkelige start på en stor oplevelse den 16. og 17. juni på Frijsenborg Slot.”

Adresse:

Frijsenborgvej 61
8450 Hammel

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
Game Fair Frijsenborg Slot 16. og 17. juni 2012, 9.3 out of 10 based on 4 ratings
Hjælp os og jagtmesserne her på siden ved at Syntes godt om og give +1. Du kan desuden skrive en kommentar eller hente vores RSS feed du kan gemme i din feed reader.

About the Author

Kommentarer (1)

Trackback URL | Kommentar RSS Feed

 1. rasmus siger:

  Hej.

  Varför går det inte att finna någon information om jaktmessan på frijsenborg?

  Kommer den att köra i år och vem kan man kontakta?

  mvh
  Rasmus

Skriv en kommentar